Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
    Аз също не бих се доверил на гаражни сервизи, ама все пак зависи и от сложността на работата. Все едно да отидеш в специален сервиз, за да си смениш акумулатора. Не че и дребните неща не могат да ги оакат, ама все пак смяната на носачите не е кой знае каква работа и няма много възможности за грешка
    Кво толкоз има да се развият няколко гайки и после да се завият пак.. не е особено сложно, стида да имаш условията да го направиш.
    Та за това според проблема си избирам и сервиза, а според мен носач могат да ти сменят и в най-забутания селски сервиз и не е необходимо за щяло и не щяло да наливаме по една чанта пари за ремонти
    Да ма на нашите коли специално си е трудоемко и не дай боже да се закучи нещо.......
    Явно от тая гледна точка цените са си високи.....
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

• Намерих на едно място в София където ще ми сменят всичките носачи + биалетите за скромните 60лв другата седмица отивам
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Encislav Покажи съобщение
        Намерих на едно място в София където ще ми сменят всичките носачи + биалетите за скромните 60лв другата седмица отивам
        Е та сподели го де
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Е та сподели го де
          А бой де
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Закупих носачите преди месец и нещо и от 10 дена насам почнаха да скърцат, явно съм карък.. Ще се обадя на продавача да видим гаранцията дали го покрива това
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

• Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
              Закупих носачите преди месец и нещо и от 10 дена насам почнаха да скърцат, явно съм карък.. Ще се обадя на продавача да видим гаранцията дали го покрива това
              Може би е от времето... и мойте почнаха да скърцат тези дни... явно е от жегите.
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• А сигурни ли сте, че скърца при носача ?
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
                  Закупих носачите преди месец и нещо и от 10 дена насам почнаха да скърцат, явно съм карък.. Ще се обадя на продавача да видим гаранцията дали го покрива това
                  Като ги монтира, сложи ли грес на шарнирите? Щото мойте дойдоха и не бяха гресирани. Аз си ги гресирах преди монтажа и нямам оплакване! Ако си ги монтирал сухи, нормално да не изкарат много...
                  Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Абе хора, какви са тия носачи??? Да си ги разглобим ние, да си ги гресираме, тампоните на горните и тях също. Нещо и марките са сменили. Май ще си излезе по-добре 50лв. за рециклиране
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

• Толкова им е качеството на тия носачи щом идват без да са гресирани ...
                      Продължавайте да си мислите, че оригинални или качествени части струват повече, само за да печелят повече фирмите ... така азиатските икономики ще се развиват много по-бързо
                      Утре и за 200 лв. с доставка до БГ ще има пълен комплект предно и задно окачване ... дано някой не се пребие тогава с подобни части ...
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                        Абе хора, какви са тия носачи??? Да си ги разглобим ние, да си ги гресираме, тампоните на горните и тях също. Нещо и марките са сменили. Май ще си излезе по-добре 50лв. за рециклиране
                        И аз съм "ЗА" рециклирането на оригинални носачи. Но на старата ми ланча съм купувал какви ли не носачи. И евтини и хубави скъпи, и винаги са били без грес, дори и скъпите! Така че винаги гресирам преди да ги сложа!
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• И аз сложих АТЕК преди месец. Хлопането изчезна, но това скърцане определено ме дразни повече . Голям автогол май. Някой ако му намери цаката да пише.
                          Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

• Първоначално публикувано от keel Покажи съобщение
                            И аз сложих АТЕК преди месец. Хлопането изчезна, но това скърцане определено ме дразни повече . Голям автогол май. Някой ако му намери цаката да пише.
                            Еми и аз си сложих атек преди повече от 10 хил км. Проблеми нямам. Решението нали го казах - просто преди да се монтира носача се гресират шарнирите и проблеми после нямаш!
                            А относно скърцането - то може да идва и от стабилизиращата щанга, от кормилни накрайници също. Не е задължително да е от носачите!
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                              Еми и аз си сложих атек преди повече от 10 хил км. Проблеми нямам. Решението нали го казах - просто преди да се монтира носача се гресират шарнирите и проблеми после нямаш!
                              А относно скърцането - то може да идва и от стабилизиращата щанга, от кормилни накрайници също. Не е задължително да е от носачите!
                              От стаб щангата определено е гадно и се чува ясно
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

• Точно от носачите си е. Ще си поскърцваме явно
                                Alfa Romeo 156 1.9 JTD `98 ex

Comment

Working...
                                X